logo logo logo

tiedote 31.10.2014

Jylhän Sähköosuuskunta Paikallisvoima ry:n jäseneksi

Jylhän Sähköosuuskunta hyväksyttiin Paikallisvoima ry:n jäseneksi 28.10. Osuuskunta on Paikallisvoiman 43. jäsen. Jylhän Sähköosuuskunnalla on 1 173 jäsentä ja sen yli 90-vuotiset juuret ovat vahvasti Etelä-Pohjanmaan Kauhavalla.

- Päätimme liittyä Paikallisvoiman jäseneksi, sillä koemme, että näin saamme paremmin äänemme kuuluviin meille tärkeissä asioissa, sanoo Jylhän Sähköosuuskunnan toimitusjohtaja Markku Pernaa.

Paikallisvoima ry:n edunvalvonnan kärkihankkeita ovat pohjoismaisen sähkön vähittäismarkkinan kehittäminen kaiken kokoiselle energiayhtiöille tasapuoliseksi sekä kotimaisten polttoaineiden, puun ja turpeen, käytön puolustaminen. Paikallisvoima myös edistää asiakkaille reilujen käytäntöjen käyttöönottoa sähkön puhelinmyynnissä. Lisäksi yhtiö on aktiivinen sähköverkkoliiketoiminnan kehittämisessä.

- Toivotan Jylhän Sähköosuuskunnan tervetulleeksi Paikallisvoiman jäseneksi. Toimintaamme viedään eteenpäin tarkasti jäsenten ääntä kuunnellen. Olen iloinen, että Jylhän Sähköosuuskunta on kokenut Paikallisvoiman luottamuksen arvoiseksi, sanoo Paikallisvoima ry:n puheenjohtaja Pasi Haarala.

Lisätietoja:

Jylhän Sähköosuuskunnan toimitusjohtaja Markku Pernaa, +358 500 267 793
Paikallisvoima ry:n puheenjohtaja Pasi Haarala, +358 44 023 4644