logo logo logo

tiedote 4.6.2019

Kolme kaukolämpöyhtiötä Paikallisvoiman jäseniksi

Kauhavan kaukolämpö oy, Liedon lämpö oy ja Kokemäen lämpö oy ovat liittyneet Paikallisvoima ry:n jäseniksi. Uudet jäsenet vankistavat Paikallisvoiman roolia kaukolämpöyhtiöiden edunvalvojana ja pienten energia-alan toimijoiden puolestapuhujana.

Kauhavan kaukolämmön toimitusjohtaja Ari-Matti Mattila kertoo, että Paikallisvoima oli Kauhavan kaukolämmölle luonteva kumppani edunvalvontaan.

”Paikallisvoima kokoaa yhteen arvoiltaan samanlaisia energiayhtiöitä, jotka kannattavat paikallista, vastuullista ja kestävää energiantuotantoa ja -jakelua. Näihin arvoihin meidän oli helppo samaistua. Lisäksi Paikallisvoima on saanut todella hyvän ja arvostetun aseman energia-alan edunvalvonnassa ja viestinnässä, joten halusimme mukaan kehittämään alaa juuri Paikallisvoiman kautta”, Mattila sanoo.

Liedon lämmön toimitusjohtajan Anne Ahtiaisen mielestä on tärkeää, että kaukolämpöä ja aluelämpöä pidetään esillä kaikilla yhteiskunnan eri sektoreilla, jotta lämmöntuotannon haasteisiin voidaan löytää järkevät ratkaisut.

”Vaikka kehittyneen tekniikan myötä kiinteistöjen lämmöntarve vähenisi, tiivistyvät keskustat luovat mahdollisuuksia monipuoliselle energiapaketille, jossa paikallisuudella ja energiapalvelukokonaisuuksilla on entistä enemmän tarjottavaa. Tämän viestin kertomiseen Paikallisvoima on mielestäni oikea järjestö”, Ahtiainen sanoo.

Kaikki kolme yhtiötä uskovat hyötyvänsä ennen kaikkea yhteistyön tuomasta näkyvyydestä ja vaikutusmahdollisuuksista.

”Tarvitsemme tehokasta viestintää ja edunvalvontaa, jotta tärkeät asiat tulevat ymmärretyiksi. Yhteistyö Paikallisvoiman kanssa tuo meille yhteisesti isommat hartiat”, Kokemäen lämmön toimitusjohtaja Jukka Järvenpää summaa.

Paikallisvoiman toiminnanjohtaja Toivo Hurme toivottaa yhtiöt lämpimästi tervetulleeksi Paikallisvoiman jäseniksi.

”Suurella osalla jäsenyhtiöistämme on myös kaukolämpöliiketoimintaa, joten uudet kaukolämpöjäsenet sopivatpaikallisten energiayhtiöiden perheeseen erinomaisesti”, Hurme sanoo.

Kauhavan kaukolämpö oy: https://www.kauhavankaukolampo.fi

Liedon lämpö oy: http://liedonlampo.fi

Kokemäen lämpö oy: https://www.kokemaenlampo.fi