logo logo logo

tiedote 7.4.2014

Mikko Rintamäki nimitetty Paikallisvoima ry:n toiminnanjohtajaksi

Mikko Rintamäki on nimitetty 1.6.2014 alkaen Paikallisvoima ry:n uudeksi toiminnanjohtajaksi. Vuonna 2011 perustettu Paikallisvoima ry on 42 paikallisen ja alueellisen energiayhtiön edunvalvontajärjestö.

Tällä hetkellä Mikko Rintamäki (51) toimii Suomen ElFi Oy:n toimitusjohtajana. Aikaisemmin Rintamäki on työskennellyt mm. Energiakolmio Oy:n toimitusjohtajana sekä Outokumpu Oyj:n energiajohtajana. Koulutukseltaan Rintamäki on sähkövoimatekniikan diplomi-insinööri.

”Olemme hyvin iloisia saadessamme Mikko Rintamäen Paikallisvoiman toiminnanjohtajaksi. Paikallisvoiman toiminta on kasvanut vajaan kolmen vuoden ajan vahvasti ja Mikko on juuri oikea henkilö viemään toimintaamme vielä selvemmän askeleen eteenpäin”, sanoo Paikallisvoima ry:n puheenjohtaja Pasi Haarala.

Paikallisvoima ry:n edunvalvonnan tavoitteita ovat mm. paikallisten energiayhtiöiden toimintaedellytysten parantaminen, kotimaisten polttoaineiden käytön edistäminen ja sähkömarkkinoiden sekä sähköverkkoliiketoiminnan kehittäminen. Paikallisvoima toimii niin Suomessa, Pohjoismaissa kuin EU-tasollakin.

”Paikallisvoiman toiminnalle on selkeä tilaus Suomen energiapolitiikassa. Odotan innolla uusia haasteita Paikallisvoiman palveluksessa”, toteaa Mikko Rintamäki.


Lisätietoja:

Pasi Haarala, Paikallisvoima ry:n puheenjohtaja
Gsm 044 023 4644

Mikko Rintamäki, Paikallisvoima ry:n toiminnanjohtaja 1.6. alkaen
Gsm 040 558 2289