logo logo logo

tiedote 20.5.2016

Paikallisvoima hakee edunvalvontapäällikköä

Paikallisvoima ry hakee edunvalvontapäällikköä 1.9.2016 alkaen tai sopimuksen mukaan. Edunvalvontapäällikkö tulee toimimaan läheisessä yhteistyössä Paikallisvoiman toiminnanjohtajan kanssa vahvistaen erityisesti yhdistyksen polttoaineisiin ja lämmitysmarkkinoihin kohdistuvaa edunvalvontaa. Työtä riittää niin kotimaisella, pohjoismaisella kuin EU-tasollakin. Edunvalvontapäällikkö organisoi ja vetää jäsenyhtiöiden yhteistyötä edunvalvonta-asioissa sekä osallistuu Paikallisvoiman toiminnan pyörittämiseen ja kehittämiseen yhdessä toiminnanjohtajan kanssa.

Edunvalvontapäälliköksi valittavalta odotetaan soveltuvaa korkeakoulututkintoa, riittävää kokemusta energia-alasta, näkemystä edunvalvontatyöstä, hyvää organisointikykyä sekä sujuvaa englannin ja riittävää ruotsin kielen taitoa.

Paikallisvoima tarjoa edunvalvontapäälliköksi valittavalle haastavia, itsenäisiä ja monipuolisia tehtäviä energia-alan edunvalvonnassa, keskeisen roolin kehittyvässä ja kasvavassa yhdistyksessä, kilpailukykyiset edut ja dynaamisen työyhteisön.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 24.6. mennessä: toivo.hurme@paikallisvoima.fi

Lisätietoja antaa Paikallisvoiman toiminnanjohtaja Toivo Hurme puh: 041 501 3032.