logo logo logo

tiedote 23.10.2015

Paikallisvoima ry:lle valittu uusi toiminnanjohtaja

Toivo Hurme on nimitetty 7.12.2015 alkaen Paikallisvoima ry:n uudeksi toiminnanjohtajaksi. Vuonna 2011 perustettu Paikallisvoima ry on 45 paikallisen ja alueellisen energiayhtiön edunvalvontajärjestö.

Toivo Hurme, 39, siirtyy tehtävään valtioneuvoston kansliasta, jossa hän on työskennellyt energia-, liikenne- ja televiestintäpolitiikasta vastaavana EU-erityisasiantuntijana. Aiemmin Hurme on työskennellyt erityisasiantuntijana Suomen pysyvässä EU-edustustossa sekä projektisuunnittelijana sosiaali- ja terveysministeriössä. Koulutukseltaan Hurme on valtiotieteiden maisteri Helsingin yliopistosta.

”On hienoa saada Toivo Paikallisvoiman toiminnanjohtajaksi. Hänellä on pitkältä ajalta todellinen lintuperspektiivi alalle, niin EU:n kuin Suomenkin näkökulmasta. Hänen vahvat verkostonsa päättäjiin ja virkamiehiin tulevat varmasti auttamaan Paikallisvoiman viestin viemistä eteenpäin”, sanoo Paikallisvoima ry:n hallituksen puheenjohtaja Timo Honkanen.

Paikallisvoima ry:n edunvalvonnan tavoitteita ovat mm. paikallisten energiayhtiöiden toimintaedellytysten parantaminen, kotimaisten polttoaineiden käytön edistäminen ja sähkömarkkinoiden sekä sähköverkkoliiketoiminnan kehittäminen. Paikallisvoima toimii niin Suomessa, Pohjoismaissa kuin EU-tasollakin.

”Lähden innolla tähän uuteen tehtävään. Pyrin kehittämään Paikallisvoiman toimintaa vielä entistä vaikuttavammaksi ja paremmin jäsenistöään palvelevaksi”, Hurme sanoo.

Edellinen toiminnanjohtaja Mikko Rintamäki aloittaa vuodenvaihteessa Kokkolan Energian toimitusjohtajana.

Lisätietoja:

Timo Honkanen
Paikallisvoima ry:n hallituksen puheenjohtaja
040 335 5501