logo logo logo

tiedote 13.1.2015

Timo Honkanen valittu Paikallisvoima ry:n puheenjohtajaksi

Timo Honkanen on valittu Paikallisvoima ry:n uudeksi puheenjohtajaksi. Vuonna 2011 perustettu Paikallisvoima ry on 44 paikallisen ja alueellisen energiayhtiön edunvalvontajärjestö.

Honkanen (42) on toiminut Valkeakosken Energia Oy:n toimitusjohtajana vuodesta 2004. Paikallisvoiman toiminnassa Honkanen on ollut aktiivisesti mukana yhdistyksen perustamisesta lähtien. Aikaisemmin Honkanen on työskennellyt mm. Vattenfall Kaukolämmön palveluksessa. Koulutukseltaan Honkanen on energiatalouden diplomi-insinööri ja MBA.

”Olen innoissani päästessäni luotsaamaan Paikallisvoima ry:n toimintaa. Paikallisvoiman toiminta on viime vuosina kehittynyt voimakkaasti ja paikallisten energiayhtiöiden ääni vahvistunut yhteistyön kautta”, sanoo Paikallisvoima ry:n uusi puheenjohtaja Timo Honkanen.

Paikallisvoima ry:n edunvalvonnan tavoitteita ovat mm. paikallisten energiayhtiöiden toimintaedellytysten parantaminen, kotimaisten polttoaineiden käytön edistäminen ja sähkömarkkinoiden sekä sähköverkkoliiketoiminnan kehittäminen. Paikallisvoima toimii niin Suomessa, Pohjoismaissa kuin EU-tasollakin.

”Tällä hetkellä paikallisten energiayhtiöiden suurimmat huolenaiheet ovat pohjoismaisen sähkön vähittäismarkkinan kehitys sekä hallituksen suunnitelmat leikata metsähakkeesta maksettavaa sähkön tuotantotukea. Sähkön vähittäismarkkinoita ei saa päästää lipeämään oligopoliin eikä metsähakkeen käyttöä romahduttaa harkitsemattomalla tukimuutoksella”, linjaa Honkanen.


Lisätietoja:

Timo Honkanen, Paikallisvoima ry:n uusi puheenjohtaja
Gsm 040 335 5501

Paikallisvoiman jäsenyritykset
http://www.paikallisvoima.fi/fi/jasenet/